Zobrazeno 1 - 10
of 515
pro vyhledávání: '"M.J. Sousa"'
Publikováno v:
Future Foods, Vol 3, Iss , Pp 100011- (2021)
Combination of novel technologies for post-harvest processing can have advantages in terms of food safety and quality to reduce food waste. In this work the combination of cold plasma treatment and an equilibrium modified atmosphere packaging (EMAP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fe1d37a34374da0873d1b7ec6a9378a
Publikováno v:
Future Foods, Vol 1, Iss , Pp 100003- (2020)
Unchecked large-scale rudimentary upstream (sub-merged and solid state) fermentation processes of bitter cassava roots into alcohol have often contributed significantly to agricultural wastes into environment. Thus, the study explored a proven valori
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f5fb05921884b41b22ed617f568686e
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology October 2016 56:103-114
Autor:
J. Queirós Gomes, L.P. Pereira Dias, P. Barreira, J. Barradas Lopes, M.J. Sousa, S. Cadinha, D. Malheiro
Publikováno v:
European Annals of Allergy and Clinical Immunology.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.