Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.J. Pagán-Moreno"'
Autor:
Purificación García-Segovia, A. Andrés-Bello, M.J. Pagán-Moreno, C. De Jesús, J. Martínez-Monzó
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
The aim of this study was to determine the possible technological uses of biopreservation and vacuum impregnation techniques to extend shelf life of gilthead sea bream fillets. Two impregnation media were studied: a solution containing lactic acid ba
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9642b58e246a8f3de37390be2221f581
https://hdl.handle.net/10251/76930
https://hdl.handle.net/10251/76930
Replacement of pile salting by simultaneous brine thawing-salting in Spanish cured ham manufacturing
Publikováno v:
Meat science. 66(3)
Salting, is one of the fundamental operations in Spanish cured ham manufacturing, and is basic in order to preserve the product throughout its processing and storage. Pile salting is the method traditionally employed to accomplish this step. The use
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.