Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"M.J. Luque Cobija"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ángel Morales-Rubio, M. Cruz-Fernández, Maria Luisa Cervera, M.J. Luque-Cobija, M. de la Guardia
Publikováno v:
Microchemical Journal. 132:8-14
A method has been developed to determine the fat content in different cold meat products by image processing using the camera of a mobile phone. Salchichon , chorizo , salami and cured ham pictures were taken with a Meizu M2 Mini mobile phone camera
Autor:
Mª Amparo Díez-Ajenjo, Vincente J. Camps, M.J. Luque Cobija, D. de Fez, María Del Carmen García-Domene
Publikováno v:
ICERI2018 Proceedings.
Autor:
M.C. García Domene, P. Gómez García, D. de Fez Sáiz, M.A. Díez Ajenjo, M.J. Luque Cobija, A. Guzmán García, J.V. García Marqués
Publikováno v:
EDULEARN proceedings.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.