Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M.J. Jonkman"'
Publikováno v:
International Dairy Journal, 9, 201-205
International Dairy Journal 9 (1999)
International Dairy Journal 9 (1999)
The structure and stability of the casein micelle are fairly well known under conditions as in milk. However, much less is known and understood for conditions as are prevalent in ice cream. In this study it was observed that structure and behaviour o
Publikováno v:
Proc. Conf. Food, colloids and polymers: stability and mechanical properties, E. Dickinson, P. Walstra (eds.). Lunteren, The Netherlands 1992. Royal Soc. Chem
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f94e4fb7c20ee3879ac2879f5ef7f273
https://doi.org/10.1533/9781845698270.224
https://doi.org/10.1533/9781845698270.224
Publikováno v:
International Dairy Journal, 9, 385-386
International Dairy Journal 9 (1999)
International Dairy Journal 9 (1999)
The effect of storage on the properties of casein micelles in conditions similar to those found in frozen yoghurt has been studied. Changes in rheological properties of a model system were associated with rearrangements of the casein particle network
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::871b6982651e6b07d4a224a3f0494222
https://research.wur.nl/en/publications/behaviour-of-casein-micelles-at-conditions-comparable-to-those-in-2
https://research.wur.nl/en/publications/behaviour-of-casein-micelles-at-conditions-comparable-to-those-in-2
Publikováno v:
International Dairy Journal 9 (1999)
International Dairy Journal, 9, 387-388
International Dairy Journal, 9, 387-388
The influence of calcium ion activity on the aggregation of casein micelles in the cold has been studied by acidification. The rate of acidification determined the nature of the aggregation process and was associated with differences in calcium ion a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.