Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"M.J. Franco"'
Autor:
I. de J. Mussato, E. C. Forster, E. T. Kawabe, T. Linguitte, S. R. Ribeiro, T. Zukeran, M.J. Franco, M.A. Callado, R. M. Valente, W. Cortina, B.T. Tupy, A. Matsumoto, T. Ido
Publikováno v:
Revista da Escola de Enfermagem da USP, Vol 5, Iss 2, Pp 103-114
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d0bac0537aa47838e976b6875e5b9ff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Hernández-Soto, A.J. Cenobio-Galindo, G. De Vega-Luttmann, S. Perez-Ríos, M.J. Franco-Fernández, O. Fernández-Fernández, Gabriela Medina-Pérez, Yash D. Jagdale, Mohammad Javed Ansari
Publikováno v:
Handbook of Plum Fruit ISBN: 9781003205449
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::cc50ce0b39a9878478c85258695d288a
https://doi.org/10.1201/9781003205449-2
https://doi.org/10.1201/9781003205449-2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Armando Zepeda-Bastida, Maricela Ayala-Martínez, M.T. Trejo-López, Sergio Soto-Simental, M.J. Franco-Fernández
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 195:106297
Goat milk composition can be influenced by diet, such as adding exogenous enzymes into the feed to improve digestibility. The objective of this study was to evaluate milk composition and cheese goat yield when ruminants consumed an enzymatic extract
Autor:
J.P. Hernández-Uribe, M.J. Franco-Fernández, J.M. Vargas-Romero, M.T. Trejo-López, S. Soto-Simental, M. Ayala-Martínez
Publikováno v:
Boletín de Ciencias Agropecuarias del ICAP. 4
Se realizó una revisión acerca de los efectos de la adición de enzimas fibrolíticas comerciales sobre alimentos que presentan baja digestibilidad y como esto afecta el comportamiento productivo en ganado lechero. Se encontró que en algunos casos
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.