Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"M.H.G. Berntssen"'
Autor:
M.S. Lin, M.S. Varunjikar, K.K. Lie, L. Søfteland, L. Dellafiora, R. Ørnsrud, M. Sanden, M.H.G. Berntssen, J.L.C.M. Dorne, V. Bafna, J.D. Rasinger
Publikováno v:
Environment International, Vol 182, Iss , Pp 108309- (2023)
New approach methodologies (NAM), including omics and in vitro approaches, are contributing to the implementation of 3R (reduction, refinement and replacement) strategies in regulatory science and risk assessment. In this study, we present an integra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b9f8ec7e7b5439ca8460a7301fc16da
Publikováno v:
Environment International, Vol 158, Iss , Pp 106875- (2022)
Ethoxyquin (EQ; 6-ethoxy-2,2,4-trimethyl-1,2-dihydroquinoline) has been used as an antioxidant in feed for pets and food-producing animals, including farmed fish such as Atlantic salmon. In Europe, the authorization for use of EQ as a feed additive w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d31d656545a1491b9ec4c529b9a84adc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.H.G. Berntssen, P.G. Fjeldal, P.J. Gavaia, V. Laizé, K. Hamre, C.E. Donald, J.V. Jakobsen, Å. Omdal, S. Søderstrøm, K.K. Lie
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 174:113648
The extensive use of plant ingredients in novel aquafeeds have introduced mycotoxins to the farming of seafood. The emerging enniatin B (ENNB) and beauvericin (BEA) mycotoxins have been found in the novel aquafeeds and farmed fish. Little is known ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Ethoxyquin (EQ) is an antioxidant supplemented to feed ingredients, mainly fish meal, which is currently under re-evaluation for use in the food production chain. EQ is partly metabolized into several metabolites of which the ethoxyquin dimer (EQDM)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::19caec11e703b69eb770dce9b12911d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Canadian Journal of Fisheries and Aquatic Sciences. 54:1039-1045
Autor:
Johanna Fink-Gremmels, R. Crawshaw, W.Q. Alali, S.C. Ricke, P.O. Okelo, E. Liebana, M. Hugas, P. Veys, G. Berben, P. Dardenne, V. Baeten, M. Rose, R. Hoogenboom, M. López-Alonso, H. Amlund, M.H.G. Berntssen, B.T. Lunestad, A.-K. Lundebye, H. Pettersson, S. Monbaliu, C. Van Peteghem, S. De Saeger, T.K. Smith, C.K. Girish, S.M. Colegate, B.L. Stegelmeier, J.A. Edgar, J. O’Mahony, M. Moloney, M. Whelan, M. Danaher, R. Jarquin, I. Hanning, C. Burel, A. Mantovani, G.A. Kleter, E.J. Kok, T. Reuter, T.W. Alexander, T.A. McAllister, K. Granby, A. Mortensen, B. Broesboel-Jensen, J.E. Riviere, C. Brera, B. De Santis, E. Prantera, S.L. Woodgate, J.F. Scheid, J. den Hartog
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::09d86a434ce1f118de88e3bfe2b71da3
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-725-9.50029-7
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-725-9.50029-7