Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"M.H. Wani"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S.M.A. Abidi, Devendra K. Agrawal, Ahmad Ali, null Anudeep, A.K. Balhara, Sunesh Balhara, M.F. Baqual, Sukhwinder K. Bhullar, Goutam Chandra, Ashok Kumar Chaubey, Archana Chauhan, Mani Chopra, Naranjan S. Dhalla, Phuntsog Dolma, Tundup Dolma, Vadamalai Elangovan, Sheza Farooq, Tejal Gandhi, Devi Gopinath, Neha Goyal, Gayatri Gujar, Gauri Jairath, Kamal Jaiswal, Neeshma Jaiswal, B.D. Joshi, Anuragini Kadwalia, Rajiv S. Kalsi, Subham Kapil, Neerja Kapoor, Ranjit Singh Kataria, J.K. Kauhsik, Mandakini Kaur, Ramneek Kaur, Simarjit Kaur, Tejinder Kaur, Jagbir Singh Kirti, Ram Kumar, Sudarshan Kumar, Suresh Kumar, Mamtesh Kumari, Gorakh Mal, Sandeep K. Malhotra, Nampher Mashering, Sweety Mehra, A.K. Mohanty, Anshika Moudgil, Manishi Mukesh, Devaleena Mukherjee, I.K. Pai, Anjali Patel, Milap Purohit, Jagdish Rai, Abdur Rehman, null Reshu, Era Seth, Shokoofeh Shamsi, Radhika Sharma, Ramica Sharma, Rinku Sharma, Vijay Lakshmi Sharma, Vishal Sharma, Birbal Singh, Gurfateh Singh, Pawan Singh, Mandakini Singla, Ranbir Chander Sobti, Monika Sodhi, Rashmi Srivastava, Finosh G. Thankam, Rashi Vasisth, Prince Vivek, M.H. Wani, Victoria E.D. Wilson, Anita Yadav, P.S. Yadav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b401b4c70bf626e855ce40c326c1e0cb
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-90583-1.00040-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-90583-1.00040-4
Autor:
George Amponsah Annor, Shabir Ahmad Mir, Manzoor A. Shah, Chiew Foan Chin, Mohammed Wasim Siddiqui, Asgar Ali, B.N. Dar, Shahin Roohinejad, M.H. Wani, Kumar Mallikarjunan
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 129:474-485
Consumers' demand is increasing for safe foods without impairing the phytochemical and sensory quality. In turn, it has increased research interest in the exploration of innovative food processing technologies. Cold plasma technology is getting popul
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environment and Climate Change. :193-203
Aims: The aims of the current paper is to provide a comparative analysis of the water ecosystem in the state of Jammu & Kashmir in India and to highlight economic potentiality of the two nerve tributaries; “Dal Lake” and “River Jhelum” to the
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:2135-2144
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 163:45-50
Cold arid region of Himalaya is famous for Changthangi Cashmere (Pashmina) producing breed of goats reared under transhumance production system. Breeding tract of Changhthang spans from the Chinese province of Quinghai in the East across central and