Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"M.H. Azizi"'
Autor:
M. Ranjbar, M.H. Azizi
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 4, Iss 1, Pp 14-19 (2017)
Background: Fillet is a popular part of chicken carcass which its high perishability is an economic problem. The present research was designed to study the microbial, chemical, and sensorial properties of chicken fillets coated by gelatin-Carboxymeth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0701f405578640d0990464de30cddbd2
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 1, Iss 1, Pp 17-24 (2014)
The present study was undertaken to investigate and optimize the possibility of xanthan gum production by Xanthomonas campestris PTCC1473 in 500ml shake flasks on the second grade date palm. Using an experimental response surface methodology (RSM) co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6eb5f9ddd6c4ef2843afe8db92f2526
Autor:
Z. Hadian, M.H. Azizi
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 12, Iss 43, Pp 195-204 (2008)
Regarding the public concerns about serious health risks from pesticide, the occurrences of 105 pesticide residues including Organochlorine, Organophosphorus, Organonitrogen, Dicarboximides, Strobilurin, Triazine, Pyrethroids were assessed using a de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55e38cac19a440468e901987ba33496b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 51:166-175
Effect of adding foxtail millet flour (FMF) (10, 20, and 30% w/w) to refined wheat flour (RWF) on physicochemical and rheological properties of dough was studied. Qualitative properties of Brotchen bread including moisture, ash, crude fibre, specific
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.