Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.H., Sathish Kumar"'
Autor:
Deshmukh, Nishigandha, Rao, Priyanka Singh, Sharma, Heena, M․H․, Sathish Kumar, N․, Laxmana Naik, C․T․, Manoj Kumar
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances June 2024 4
Publikováno v:
In International Dairy Journal March 2024 150
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 2, Iss C, Pp 1-7 (2016)
Background: Lifestyle modifications related to change in the eating quality and quantity along with mental stress led to the prevalence of non-communicable diseases. Based on the consumers demand, food scientists are now focusing on developing low-ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70d7b1df84374a69ba80ad08ca4caa6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Justine J. Reel
Benefiting readers ranging from students researching topics in food, psychology, and eating disorders to parents and general readers seeking to better understand a variety of issues regarding the psychology of food and eating, this book examines a wi