Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"M.G.M. van de Schans"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed 8 (2022) 10
Journal of Insects as Food and Feed, 8(10), 1097-1106
Journal of Insects as Food and Feed, 8(10), 1097-1106
Insect proteins are expected to be increasingly used for food and feed. Black soldier fly larvae (BSF, Hermetia illucens) can convert low quality organic substrates, such as manure, into protein-rich ingredients for food and feed. However, pig and ch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a82ad312de9b7039feca2340fe3d53e0
https://research.wur.nl/en/publications/effects-of-veterinary-drugs-on-rearing-and-safety-of-black-soldie
https://research.wur.nl/en/publications/effects-of-veterinary-drugs-on-rearing-and-safety-of-black-soldie
Autor:
M. Focker, E.D. van Asselt, B.J.A. Berendsen, M.G.M. van de Schans, S.P.J. van Leeuwen, S.M. Visser, H.J. van der Fels-Klerx
Publikováno v:
Food Research International 158 (2022)
Food Research International, 158
Food Research International, 158
European food production systems have become very efficient in terms of high yield, quality and safety. However, these production systems are not sustainable since, amongst other reasons, a significant proportion of the production is wasted or lost i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0cb320d1bf010650e2a745d57d1f2f65
https://research.wur.nl/en/publications/review-of-food-safety-hazards-in-circular-food-systems-in-europe
https://research.wur.nl/en/publications/review-of-food-safety-hazards-in-circular-food-systems-in-europe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.A. van Ginkel, Saskia S. Sterk, Marco Blokland, Zoontjes Pw, Toine F.H. Bovee, M.G.M. van de Schans
Publikováno v:
Food Additives and Contaminants-Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment 35 (2018) 9
Food Additives and Contaminants-Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 35(9), 1703-1715
Food Additives and Contaminants-Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 35(9), 1703-1715
Nowadays routine residue monitoring involves the analysis of many compounds from different classes, mainly in urine. In the past two decades, developments heavily focused on the use of mass spectrometers (MS) and faster and more sensitive MS detector
Autor:
Larissa J. M. Jansen, M.G.M. van de Schans, Bjorn J.A. Berendsen, E.L. Wipfler, C. Nibbeling, Irma E.A. Bongers, J. Lahr
Publikováno v:
Chemosphere, 204, 267-276
Chemosphere 204 (2018)
Chemosphere 204 (2018)
After administration to livestock, a large fraction of antibiotics are excreted unchanged via excreta and can be transferred to agricultural land. For effective risk assessment a critical factor is to determine which antibiotics can be expected in th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ff1db0c6f5f7a38b99d1ed3d6443a69e
https://research.wur.nl/en/publications/the-persistence-of-a-broad-range-of-antibiotics-during-calve-pig-
https://research.wur.nl/en/publications/the-persistence-of-a-broad-range-of-antibiotics-during-calve-pig-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.