Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"M.G.C. Méndez-Montealvo"'
Autor:
M.G.C. Méndez-Montealvo, Luis A. Bello-Pérez, Elizabete Wenzel de Menezes, Tatiana Beatrís Tribess, J.P. Hernández-Uribe, Carmen Cecília Tadini
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 42:1022-1025
The objective of this research was to verify the effect of drying conditions on thermal properties and resistant starch content of green banana flour (Musa cavendishii). The green banana flour is a complex-carbohydrates source, mainly of resistant st
Autor:
Imad A. Farhat, Millan-Testa Ce, Luis A. Bello-Pérez, M.G.C. Méndez-Montealvo, Marie-Astrid Ottenhof
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 53:495-501
Starches were isolated from nonconventional sources (banana, mango, and okenia) and their characteristics were examined using polarized light microscopy, X-ray diffraction pattern, Fourier transform infrared (FTIR) spectroscopy, and differential scan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.