Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"M.G. Vavich"'
Nutritive Value of Canned Foods. comparison of Vitamin Values Obtained by Different Methods of Assay
Publikováno v:
Industrial & Engineering Chemistry Analytical Edition. 17:710-713
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 28:759-770
Summary A Holstein cow was maintained in normal physical condition for a period of 15 months on a ration containing very little ascorbic acid. During this period a normal male calf was born. Blood plasma ascorbic acid values ranged from 0.28 to 0.59m
Publikováno v:
Archives of Biochemistry and Biophysics. 83:376-380
Publikováno v:
Archives of Biochemistry and Biophysics. 55:310-314
Rats fed 60 μg. daily of carotene homogenized in nonfat milk deposited significantly more vitamin A in their livers than rats fed the same amount of carotene homogenized in water. When 32 μg. carotene was fed daily, there was no difference in liver
Publikováno v:
Industrial & Engineering Chemistry Analytical Edition. 17:531-531
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.