Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"M.G. Ciliberti"'
Autor:
A. Santillo, M.G. Ciliberti, F. Ciampi, G. Luciano, A. Natalello, R. Menci, M. Caccamo, A. Sevi, M. Albenzio
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 11, Pp 8609-8620 (2022)
ABSTRACT: The aim of the present study was to assess the dietary supplementation of tannins to grazing dairy cows in 2 seasons characterized by a good quality pasture (spring) or a poor-quality pasture (summer). The effects of dietary tannins were as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdb6a62a303c44ebb9f2056dcbc5fed2
Autor:
M. Bahadori-Moghaddam, S. Kargar, M. Kanani, M.J. Zamiri, A. Arefi-Oskouie, M. Albenzio, M. Caroprese, M.G. Ciliberti, M.H. Ghaffari
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 6, Pp 100844- (2023)
Transition milk (TRM) is a rich source of bioactive components that promotes intestinal development and growth, and reduces the susceptibility to diarrhoea in calves. The objective of this study was to characterise the effects of replacing pasteurise
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6dcbba70e96446e9c3c3960845ec553
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 5, Pp 4335-4353 (2022)
ABSTRACT: The objective of this study was to apply microwave-assisted extraction using green solvents starting from 3 different wine (white, rosé, and red) lees and to test their bio-response on sheep peripheral blood mononuclear cells proliferation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c9ad17388c94a9eb6e9afa0ef822b2f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Bouroutzika, M.G. Ciliberti, M. Caroprese, E. Theodosiadou, M.L. Michailidis, A. Saratsis, I. Valasi
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 14:76-77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of dairy science. 105(5)
The objective of this study was to apply microwave-assisted extraction using green solvents starting from 3 different wine (white, rosé, and red) lees and to test their bio-response on sheep peripheral blood mononuclear cells proliferation, Bax/Bcl-
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 210:106662