Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"M.F. Wilks"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B.H. Woollen, M.F. Wilks
Publikováno v:
Human & Experimental Toxicology. 13:383-392
1 Human volunteer studies are an essential part of drug development but their use in the area of non-pharmaceutical chemicals has so far been very limited. Such studies can have considerable value in the assessment and improvement of the safe use of
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
A sound understanding of the mechanisms determining percutaneous absorption is necessary for toxicological risk assessment of chemicals contacting the skin. As part of a programme investigating these mechanisms we have developed a physiologically bas
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 32:1-5
The plasticizer di-2-(ethylhexyl) adipate (DEHA), which may be present in food-contact films, can migrate into certain foodstuffs. Results from plasticizer migration studies into food have enabled an indirect estimate of the maximum daily dietary int