Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.F. Hau"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aldaz, Paula1,2 (AUTHOR) ana.olias.arjona@navarra.es, Olias-Arjona, Ana1,2 (AUTHOR) enrique.santamaria.martinez@navarra.es, Lasheras-Otero, Irene1,2 (AUTHOR) joaquin.fernandez.irigoyen@navarra.es, Ausin, Karina2,3 (AUTHOR), Redondo-Muñoz, Marta1,2 (AUTHOR) claudia.wellbrock@unavarra.es, Wellbrock, Claudia1,2,4 (AUTHOR), Santamaria, Enrique2,5 (AUTHOR), Fernandez-Irigoyen, Joaquin2,3 (AUTHOR), Arozarena, Imanol1,2 (AUTHOR) paula.aldaz.donamaria@navarra.es
Publikováno v:
Pharmaceutics. Jun2024, Vol. 16 Issue 6, p728. 19p.
Autor:
Hans M.G. Princen, W. Onkenhout, Eric J.G. Sijbrands, A. van der Laarse, Augustinus H. M. Smelt, W. van Duyvenvoorde, A.J.G.H. Bindels, M.F. Hau
Publikováno v:
Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology, 9, 16, 1197-1202
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
In hypertriglyceridemic (HTG) patients the addition of fish oil to the diet causes a marked reduction in the concentration of triglyceride-rich lipoproteins in the serum. To investigate the effects of fish oil on the oxidation resistance of VLDL and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bd44522da8c69a6bc143e28f423a7f0a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:81bfcf76-34b7-4c33-bc8b-7f9dd30533f7
http://resolver.tudelft.nl/uuid:81bfcf76-34b7-4c33-bc8b-7f9dd30533f7
Autor:
Eric J.G. Sijbrands, W. Onkenhout, Hans M.G. Princen, W. van Duyvenvoorde, M.F. Hau, Augustinus H. M. Smelt, A. van der Laarse, A.J.G.H. Bindels
Publikováno v:
Atherosclerosis. 115:S74
Publikováno v:
Antibiotics (2079-6382); Sep2023, Vol. 12 Issue 9, p1468, 30p