Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"M.F. Dorantes-Campuzano"'
Autor:
M.F. Dorantes-Campuzano, A.H. Cabrera-Ramírez, M.E. Rodríguez-García, N. Palacios-Rojas, R.E. Preciado-Ortíz, I. Luzardo-Ocampo, M. Gaytán Martínez
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100078- (2022)
One of the most traditional foods in Mexico is pozole (a soup of maize grains with pork). Maize starch interacts with fatty acids during its preparation, generating amylose-lipid complexes. This study aimed to determine the effect of lard concentrati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7bc81d4f55342bab8055938fa94efe0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.