Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"M.F., Maia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jéssica V. Faria, Edson Lucas dos Santos, Emerson Silva Lima, Leonard R.D. Acho, Jane V.N. Marinho, Marcos José Salvador, Giovana A. Bataglion, Felipe M. A. da Silva, Jair M.F. Maia, Weider H.P. Paz, Hector H. F. Koolen, Patricia Kaori Soares, Montserrat López-Mesas, Ana Paula de Araújo Boleti, Iris H. Valido, Afonso D. L. de Souza
Publikováno v:
Food Research International. 139:109836
Fruits are widely recognized as sources of biologically active metabolites, such as antioxidant compounds. In this context, fruits commonly consumed in the central Amazonia, especially in its biggest metropolis (Manaus - AM/Brazil), are attractive as
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ron Wever, J. da Silva, Márcia Furquim de Almeida, N. Severino, M.F. Maia, Madalena Humanes, J.J.R.Fraústo da Silva, S. Filipe, Ricardo Melo
Publikováno v:
Phytochemistry, 633-642. Elsevier
STARTPAGE=633;ENDPAGE=642;ISSN=0031-9422;TITLE=Phytochemistry
STARTPAGE=633;ENDPAGE=642;ISSN=0031-9422;TITLE=Phytochemistry
Vanadium haloperoxidases were extracted, purified and characterized from three different species of Laminariaceae--Laminaria saccharina (Linné) Lamouroux, Laminaria hyperborea (Gunner) Foslie and Laminaria ochroleuca de la Pylaie. Two different form
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5609357ff77e7abc6aceb6ee314273d6
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/vanadium-haloperoxidases-from-brown-algae-of-the-laminariaceae-family(7f83f527-5943-46c2-b8c3-c6b13b2f8fda).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/vanadium-haloperoxidases-from-brown-algae-of-the-laminariaceae-family(7f83f527-5943-46c2-b8c3-c6b13b2f8fda).html