Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"M.E. Torija Isasa"'
Autor:
C. M. Verde Méndez, M.C. Sánchez Mata, E. M. Rodríguez Rodríguez, M. C. Matallana Gonzalez, C. Díaz Romero, M.E. Torija Isasa
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food. 9:71-76
The contents of vitamin C (ascorbic and dehydroascorbic acids) and other organic acids such as citric, oxalic, fumaric, malic and glutamic, were determined by HPLC in 54 samples of tomato, white onion, cucumber, pepper, garlic, and “gazpacho” ela
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 16:111-119
Several parts (leaves at different maturity stages, stems, roots and seeds) of an edible wild vegetable, Stinging Nettle (Urtica dioica L.) were analysed for fatty acids by GLC and carotenoids by reversed-phase HPLC and gradient elution. α-linolenic
Publikováno v:
Food additivescontaminants. Part B, Surveillance. 3(1)
The nitrate and nitrite content of leaf vegetables (Swiss chard, sea beet, spinach and cabbage), "inflorescence" vegetables (cauliflower) and fruit vegetables (eggplant and vegetable marrow) grown with organic fertilizers have been determined by a mo
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Mineral element composition is given for the leaves of eight species of edible wild plants used by the first European farmers and still consumed at the present day in a primitive way. Amounts of moisture, ash, organic nitrogen, phosphorus, sodium, po
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 45, Iss 6, Pp 370-374 (1994)
Corn's tocosh is a food consumed by children and adults in the andine region of Callejón de Huaylas in Peru, Germination and fermentation phenomena produced during its elaboration contribute to modify the chemical composition of the original corn; t
Publikováno v:
Plant foods for human nutrition (Dordrecht, Netherlands). 59(1)
Several jujube varieties from the southeast of Spain were analyzed for fatty acid and carotene contents. Triglycerides having medium-chain fatty acids were most abundant in all samples. The main fatty acids were 12:0 (18.3 +/- 9.97), 10:0 (12.5 +/- 1
Publikováno v:
Repisalud
Instituto de Salud Carlos III (ISCIII)
Instituto de Salud Carlos III (ISCIII)
[ES] Objetivo. Conocer las características alimentarias de la población marroquí de la Comunidad de Madrid, explorando los factores que pueden estar influyendo en la selección de alimentos. Diseño. Estudio transversal de base poblacional, muestr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::35655cb5e8cbb73781f7a37efe327fcc
https://hdl.handle.net/20.500.12105/14771
https://hdl.handle.net/20.500.12105/14771
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.