Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"M.E. Ramos-Cassellis"'
Autor:
D. Vallejo-Domínguez, E. Rubio-Rosas, E. Aguila-Almanza, H. Hernández-Cocoletzi, M.E. Ramos-Cassellis, M.L. Luna-Guevara, K. Rambabu, Sivakumar Manickam, Heli Siti Halimatul Munawaroh, Pau Loke Show
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 72, Iss , Pp 105417- (2021)
Recently, chitin and chitosan are widely investigated for food preservation and active packaging applications. Chemical, as well as biological methods, are usually adopted for the production of these biopolymers. In this study, modification to a chem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45ea3f54ead749b9a6abeeae1f2cea73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.L. Luna‐Guevara, E. Escobar‐Muciño, M.E. Ramos‐Cassellis, M. Castañeda‐Lucio, G.G. Amador‐Espejo, Margarita M. P. Arenas-Hernández
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 128:1086-1098
AIM: The present investigation was aimed at isolating and identifying bacterial strains from cured vanilla beans. Additionally, the study focused on evaluating bacterial processes pertaining to the aromatic compounds production (ACP). METHODS AND RES
Autor:
Krishnamoorthy Rambabu, Efraín Rubio-Rosas, M.L. Luna-Guevara, H. Hernández-Cocoletzi, Sivakumar Manickam, E. Águila-Almanza, D. Vallejo-Domínguez, M.E. Ramos-Cassellis, Heli Siti Halimatul Munawaroh, Pau Loke Show
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 72, Iss, Pp 105417-(2021)
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 72, Iss, Pp 105417-(2021)
Graphical abstract
Highlights • Ultrasound reduces the protein content and particle size of chitin. • Chitosan of high deacetylation and medium molecular weight was produced. • Chitosan was successfully applied for beef preservation. • H
Highlights • Ultrasound reduces the protein content and particle size of chitin. • Chitosan of high deacetylation and medium molecular weight was produced. • Chitosan was successfully applied for beef preservation. • H
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.3 Vol.13
Benemérita Universidad Autónoma de Puebla
BUAP
Redalyc-BUAP
IPN
Redalyc-IPN
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.3 Vol.13
Benemérita Universidad Autónoma de Puebla
BUAP
Redalyc-BUAP
"The aim of this study was to analyze the effect of different conditions of electric field (voltage 3 kV cm-1, 60 Hz, 10 and 180 s; 720 Hz, 10 and 180 s) as method on preservation up to 365 days on oil extracted of the avocado pulp. Unsaturated fatty
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2f4ba53e5b9735a64d2dccbd3e1e4201
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62035738004
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62035738004
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.