Zobrazeno 1 - 10
of 247
pro vyhledávání: '"M.E. Pintado"'
Autor:
N. Mota de Carvalho, G.E. Walton, C.G. Poveda, S.N. Silva, M. Amorim, A.R. Madureira, M.E. Pintado, G.R. Gibson, P. Jauregi
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 59, Iss , Pp 101-109 (2019)
Human diet has evolved to include not only nutritious foods but also health-promoting ones. Moreover, there is an increasing interest in replacing animal proteins as the main protein source. Insect based foods, e.g. Tenebrio molitor insect flour (TMI
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad561ce1669041bd9870c8608538de6b
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 17, Iss , Pp 340-351 (2015)
Survival of two LAB in orange powders obtained by spray-(SD), freeze-(FD) and convective hot air drying (CD) was investigated during drying and subsequent storage. Colour and vitamin C content of the powders were also evaluated. There was no decrease
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/399d427f3938491996e58ce33f500e99
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 21 (2010)
Abstract preview not available - see full-text PDF article.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4381a933ce8344ee807a1ce15b42349a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.