Zobrazeno 1 - 10
of 1 490
pro vyhledávání: '"M.E. Johnson"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 9, Pp 6492-6510 (2024)
ABSTRACT: The manufacturing method of string cheese is similar to mozzarella, but the hot curd is extruded through narrow tubes or pipes, which align the protein fibers that provide the characteristic ability for consumers to pull strings from this c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b3f8e538e70429c8409601ba37e9ae7
Autor:
Adam Humenick, M.E. Johnson, B.N. Chen, M. Wee, D.A. Wattchow, M. Costa, P.G. Dinning, S.J.H. Brookes
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 5, Pp e26522- (2024)
Indirect immunofluorescence is usually restricted to 3-5 markers per preparation, limiting analysis of coexistence. A solution containing 2-mercaptoethanol and sodium dodecyl sulfate (2-ME/SDS) can elute indirect immunofluorescence labelling (i.e. pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7f0c985e7d24e8290ac8acc4b0d5ea2
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 12, Pp 9367-9386 (2022)
ABSTRACT: A growing number of companies within the cheese-making industry are now using high-protein (e.g., 4–5%) milks to increase cheese yield. Previous studies have suggested that cheeses made from high-protein (both casein and whey protein; WP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c00ec4311644bcd9134734b2b1a358f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.