Zobrazeno 1 - 10
of 221
pro vyhledávání: '"M.E. Berrang"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 29, Iss 1, Pp 251-257 (2020)
Summary: Foodborne campylobacteriosis has been traced to undercooked chicken liver. We have detected Campylobacter in raw chicken livers from retail and processing plant samples. In the current study, we tested a 1 or 5 min 60°C heat treatment, a 48
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9619eca012074ecd97a09ef3fb36cc04
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 30, Iss 4, Pp 100212- (2021)
SUMMARY: Undercooked chicken liver dishes have been implicated in human outbreaks of campylobacteriosis. Campylobacter is readily isolated from the surface and internal tissue of chicken livers at slaughter and retail. We treated fresh liver lobes wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d3248df5df447a68c2967649b22c882
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 3, Pp 1615-1617 (2020)
Before starting a study with many birds, it helps to know the method of chick inoculation. The objective was to compare 3 methods of Salmonella challenge (oral gavage [OR], intracloacal inoculation [IC], and seeder bird [SB]). Day-old broiler chicks
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd04a12a79d04e1496e524081aed9d61
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 30, Iss 1, Pp 100104- (2021)
Summary: Detecting Salmonella in poultry feed is challenging. Studies have shown that pre-enrichment media lack the buffering capacity to prevent an acidic pH, which results in cell injury, death, or altered biochemical pathways preventing Salmonella
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b600cb8e928148ec8e862aac85eba744
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 85:1282-1286
Foodborne campylobacteriosis has been traced to undercooked chicken liver dishes; thus, it is important to use the best available culture methods when testing for the presence of Campylobacter. We compared two Campylobacter enrichment broths-Bolton f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.