Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"M.E. Aman"'
Publikováno v:
Food Chemistry. 60:501-508
Olives can be darkened by different methods, some of which utilize chemicals and even dyes in some locations. The present study was carried out to evaluate the different darkening methods in terms of acceptance and safety of blackened olives. Olives
Publikováno v:
Food Chemistry. 56:123-129
Lipid composition, lipase and lipoxygenase activities of chickpea seeds were determined in the green (Malana) and fully ripe (dry) chickpea seeds for Giza 1 and Giza 2 cultivars before and after some technological treatments (decortication, cooking a
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 65:385-390
Physical properties and various chemical constituents of chickpea seeds were determined before and after ripening (malana and dry seeds of Giza 1 cultivar) and before and after parching (dry and parched seeds of Giza 2 cultivar). The raw dry seeds of
Publikováno v:
Food Chemistry. 50:125-131
The whole dry seeds of two chickpea cultivars were studied before and after cooking and before and after decortication. Differences between cultivars were less pronounced than those due to cultivation in different agroclimatic regions. Decortication
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.