Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"M.D. de Barcellos"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RAE-REVISTA DE ADMINISTRACAO DE EMPRESAS
RAE: Revista de Administração de Empresas, Vol 61, Iss 5 (2021)
RAE: Revista de Administração de Empresas, Vol 61, Iss 5 (2021)
COVID 19 disrupted food supply chains worldwide. Existing problems, such as food and nutrition insecurity, increased exponentially. It has become imperative to move to a more sustainable and equitable food system. In this sense, the challenge in rese
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::05375f2cc2d364992c487ddf1d5835a2
https://biblio.ugent.be/publication/8746694
https://biblio.ugent.be/publication/8746694
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klaus G. Grunert, A.I. Sanjuán, M.D. de Barcellos, Helena Resano, Federico J.A. Perez-Cueto, Wim Verbeke
Publikováno v:
Meat Science. 87:336-343
The objective is to investigate consumer satisfaction with dry-cured ham in five European countries. A logistic regression model has been fitted using data collected through a cross-sectional web-based survey carried out in Belgium, Germany, Denmark,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klaus G. Grunert, M.D. de Barcellos, Marcelo Gattermann Perin, Maria Stella Melo Saab, Federico J.A. Perez-Cueto
Publikováno v:
de Barcellos, M D, Perin, M G, Pérez-Cueto, F J A, Saab, M S M & Grunert, K G 2012, ' Consumers' values and attitudes and their relation to the consumption of pork products : a study from Q-PorkChains in Brazil ', Journal on Chain and Network Science, vol. 12, no. 1, pp. 41-54 . https://doi.org/10.3920/JCNS2012.x004
de Barcellos, M D, Perin, M G, Perez-Cueto, A, Saab, M S M & Grunert, K G 2012, ' Consumers’ values and attitudes and their relation to the consumption of pork products : a study from Q-PorkChains in Brazil ', Journal on Chain and Network Science, vol. 12, no. 1, pp. 41-54 . https://doi.org/10.3920/JCNS2012.x004
de Barcellos, M D, Perin, M G, Perez-Cueto, A, Saab, M S M & Grunert, K G 2012, ' Consumers’ values and attitudes and their relation to the consumption of pork products : a study from Q-PorkChains in Brazil ', Journal on Chain and Network Science, vol. 12, no. 1, pp. 41-54 . https://doi.org/10.3920/JCNS2012.x004
Consumers' attitudes and personal values were assessed, investigating if those constructs affect the consumption of pork products. Empirical data was collected through a survey performed with 482 consumers in Brazil, according to Q-PorkChains project
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::80e7cc3e99ab2b0e437d6a707ab8032a
https://pure.au.dk/portal/da/publications/consumers-values-and-attitudes-and-their-relation-to-the-consumption-of-pork-products(1329a1d0-a0eb-4ac8-b4cb-f58f688405cd).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/consumers-values-and-attitudes-and-their-relation-to-the-consumption-of-pork-products(1329a1d0-a0eb-4ac8-b4cb-f58f688405cd).html