Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"M.D. Zumbaugh"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.C. Wicks, M.D. Zumbaugh, R.P. Daniels, S.K. Matarneh, M.D. Venhuizen, J. Elgin, J. Bodmer, C.-N. Yen, M. Beline, H. Shi, S.L. Silva, D.E. Gerrard
Publikováno v:
Meat Science. :109233
Autor:
R.P. Daniels, J.C. Wicks, M.D. Zumbaugh, S.K. Matarneh, M.D. Venhuizen, J. Elgin, J. Bodmer, C.N. Yen, S.W. El-Kadi, H. Shi, S.L. Silva, D.E. Gerrard
Publikováno v:
Meat science. 194
Fresh pork color is a function of pigment, and the pH and temperature conditions in the carcass postmortem. To explore the role of scald on color development, carcasses (n = 16) were subjected to either a 4- or 8-min scald. Semimembranosus (SM) muscl
Autor:
J.L. Aalhus, Hanne Christine Bertram, Mette Helen Bjørge Müller, J.S. Bodmer, Sarah Bonny, H.L. Bruce, Roman Buckow, Chris R. Calkins, Lucila Cantón, S. Chriki, Brian P. Dalrymple, Charlotte J.S. De Backer, Lars Ove Dragsted, Lesley L. Duffy, Bjørg Egelandsdal, M.P. Ellies-Oury, Per Ertbjerg, Mario Estévez, L. Faucitano, Narelle Fegan, D. Frank, Mohammed Gagaoua, D.E. Gerrard, Temple Grandin, Jessica A. Gray, Marion L. Greaser, Bing Guo, Wei Guo, Minh Ha, Mahdiyeh Hasani, Anna Haug, Maeve M. Henchion, Nicolas J. Herrera, Jean-François Hocquette, Liselot Hudders, J. Hughes, René Lametsch, Carlos Lanusse, Óscar López-Campos, X. Manteca, G. Martelli, S.K. Matarneh, Kim Matthews, Catherine M. McAuley, C.K. McDonnell, Rikke Miklos, Leticia Mora, Laura Moreno, Mahesh N. Nair, Azedah Namvar, E. Nannoni, Seamus O'Reilly, Niels Oksbjerg, Y. Oytam, Jan Erik Paulsen, Paula C. Pereira, Dave Pethick, Brigitte Picard, Rod Polkinghorne, Eero Puolanne, Peter Purslow, Ranjith Ramanathan, Milagro Reig, Linda M. Samuelsson, T.L. Scheffler, Nigel Scollan, H. Shi, Anita Sikes, S.L. Silva, Marianne Sødring, Philip Strydom, Arvind Subbaraj, Surendranath P. Suman, Margrethe Therkildsen, Laëtitia Théron, Fidel Toldrá, Daniel Tsegay Berhe, Arnold van Huis, Rozita Vaskoska, Filipa Vicente, Robyn D. Warner, Keith Warriner, Edward C. Webb, Elizabeth M. Webb, J.C. Wicks, J.D. Wood, C.N. Yen, M.D. Zumbaugh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::707bb42432c8503b74cff93b88bff610
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-85879-3.01002-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-85879-3.01002-3
Autor:
L.T. Kirkpatrick, J.M. Elgin, S.K. Matarneh, J.C. Wicks, R.P. Daniels, C.-N. Yen, J.S. Bodmer, M.D. Zumbaugh, S.W. El-Kadi, S.L. Silva, T.H. Shi, D.E. Gerrard
Publikováno v:
Meat science. 185
Variations in color, though a quality frustration, are common across the face of fresh and processed hams. Herein, we measured objective color across the semimembranosus (SM) muscle early postmortem and at 1440 min, then compared these differences ag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.