Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"M.D. Soler"'
Autor:
M. Palomar, M.D. Soler, C. Benavides-Reyes, A.B. Rodríguez-Navarro, J.A. García-Bautista, A. Orozco, C. Garcés-Narro
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 11, Pp 104177- (2024)
ABSTRACT: Acid oils and fatty acid distillates are fat by-products of the refining process of edible oils and are characterized by their high proportion of free fatty acids (FFA). While lipids are essential in poultry diets, their chemical structure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef5e1915f1e34a3588c196a7066a94ee
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 1, Pp 102236- (2023)
ABSTRACT: The aim of the present study was to evaluate the effect of dietary free fatty acid (FFA) content and the degree of saturation on egg quality, yolk fatty acid (FA) profile, and yolk cholesterol content. For a 15-wk period, a total of 144 lay
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43a44e6f0df34074a7ebf3479d0e786a
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 5, Pp 2633-2644 (2020)
This experiment studied the effect of broiler breeder nutritional strategies on uniformity, carcass traits, tibia parameters, and behavior during rearing and prebreeder periods (up to 22 wk of age). One-day-old pullets (n = 384) were randomly assigne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6be23128a2d4783b7f55126f0576d7e
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261- (2021)
ABSTRACT: The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree of dietary fat (added at 6%) on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f099bd6ef000425689b19e972c1408e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Poultry Science
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261-(2021)
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Universidad de Barcelona
Poultry Science
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261-(2021)
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Este artículo se encuentra disponible en la siguiente URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579121002959?via%3Dihub The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eb0738febc0ebac737621a15666ae01d
http://hdl.handle.net/2445/179916
http://hdl.handle.net/2445/179916
Autor:
Cruz, M.D. Soler, Vega Robles, M.C., Jespersen, J.B., Kilpinen, O., Birkett, M., Dewhirst, S., Pickett, J.
Publikováno v:
In Micron 2005 36(5):415-421
Publikováno v:
Poultry Science
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Poultry Science, Vol 99, Iss 5, Pp 2633-2644 (2020)
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Poultry Science, Vol 99, Iss 5, Pp 2633-2644 (2020)
Este artículo se encuentra disponible en la siguiente URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579120300924?via%3Dihub This experiment studied the effect of broiler breeder nutritional strategies on uniformity, carcass traits, tib
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.