Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.D. Solé"'
Publikováno v:
Gaceta Sanitaria, Vol 16, Iss 6, Pp 521-525 (2002)
Objetivo: Presentamos un método para evaluar la factibilidad de los programas de promoción de la salud en el trabajo como paso previo a su diseño. Métodos: Un total de 167 trabajadores de cinco ramas de actividad económica participaron en el est
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e91149e199fb426a9d126b1db104c523
Autor:
M. Palomar, M.D. Soler, C. Benavides-Reyes, A.B. Rodríguez-Navarro, J.A. García-Bautista, A. Orozco, C. Garcés-Narro
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 11, Pp 104177- (2024)
ABSTRACT: Acid oils and fatty acid distillates are fat by-products of the refining process of edible oils and are characterized by their high proportion of free fatty acids (FFA). While lipids are essential in poultry diets, their chemical structure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef5e1915f1e34a3588c196a7066a94ee
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 1, Pp 102236- (2023)
ABSTRACT: The aim of the present study was to evaluate the effect of dietary free fatty acid (FFA) content and the degree of saturation on egg quality, yolk fatty acid (FA) profile, and yolk cholesterol content. For a 15-wk period, a total of 144 lay
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43a44e6f0df34074a7ebf3479d0e786a
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 5, Pp 2633-2644 (2020)
This experiment studied the effect of broiler breeder nutritional strategies on uniformity, carcass traits, tibia parameters, and behavior during rearing and prebreeder periods (up to 22 wk of age). One-day-old pullets (n = 384) were randomly assigne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6be23128a2d4783b7f55126f0576d7e
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261- (2021)
ABSTRACT: The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree of dietary fat (added at 6%) on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f099bd6ef000425689b19e972c1408e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.