Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"M.C.A. Leitão"'
Autor:
Hugo Gonçalo Guedes, M.C.A. Leitão, Carlos César de Oliveira Ramos, Raimundo Fernandes de Araújo, J.A. Vilaça, George A. Lira, H.F. Lucena
Publikováno v:
Pathology, research and practice. 211(1)
Angiogenesis and tumor invasion are complex processes that are mediated by various proteins, such as vascular endothelial growth factor (VEGF-α) and the matrix-degrading enzymes metalloproteinase-2 and -9 (MMP-2, MMP-9). The aim of this study was to
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 14:27-35
This study aims at the determination of some physical and chemical characteristics of strawberry-tree fruit (Arbutus unedo L.), a typical Mediterranean climate species, namely of the Portuguese region of Algarve. It intends to be a contribution to it
Publikováno v:
Food Chemistry. 53:309-313
The composition of the chlorogenic acid-rich fractions of 10 commercial coffee samples from five countries and including the four major coffee-producing regions of Angola were analysed by HPLC. The presence of two chlorogenic acid-like components, pr
The increasing interest of low-caloric foods in diet is well known. This fact has led to the study of low-methoxyl pectins that allow to obtain jellified products (such as jams, jellies, marmalade) by using very small quantities of sugar. Sunflower h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6ba32c0a6c777d759385cc7e4e382852
https://doi.org/10.1016/s0921-0423(96)80336-4
https://doi.org/10.1016/s0921-0423(96)80336-4
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Assuming the interest in low-methoxyl pectin from sunflower head residues lies mainly in the production of low-caloric foods a precise and fast method for the quantification of galacturonic acid would be helpful. An HPLC method involving enzymatic hy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::89f8aabaecd88007356e243cdf7a818e
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0344022410&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0344022410&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.