Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"M.C. Palacios"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.C. Palacios-Bereche, R. Palacios-Bereche, A.V. Ensinas, A. Garrido Gallego, Marcelo Modesto, S.A. Nebra
Publikováno v:
Energy. 259:124903
Autor:
Alberto Arce, Ana Soto, Enrique Roca, M. Mauricio, Jorge Sineiro, Marta Carballa, Anuska Mosquera-Corral, Ramón Méndez, Eva Rodil, Ma Teresa Moreira, José M. Navaza, Juan M. Garrido, M.C. Palacios, Héctor Rodríguez, Ramón Moreira, Oscar Rodríguez, María Dolores Torres, M. S. Freire, P. Bello, Julia González-Álvarez, Gumersindo Feijoo, Sara González-García, Diego Gómez-Díaz
Publikováno v:
Education for Chemical Engineers. 26:107-113
Preparing, finding and making the transition from a Bachelor degree level to a successful job in the profession of Chemical Engineering requires not only an investment of time and effort but also prior training in a work placement environment, which
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Robotics and Computer-Integrated Manufacturing. 22:485-492
This paper presents results of a 2.5-year, multidisciplinary, university–industry collaborative effort investigating design of “Internet-based Scheduler for material Optimisation and agile ProducTion In MUlti-Site enterprises in agile manufacturi
Autor:
Josef Vacek, M. Chrzanowska, Wioletta Błaszczak, M.C. Palacios, Józef Fornal, E. Zimnoch-Guzowska
Publikováno v:
Food Control. 16:747-752
SEM was used to follow some changes in potato tissue resulting from pathogen infection and differences between different types of necroses in cultivars: Irga, Kuba, Rosalind and Vineta. Irga showed superficial necrotic symptoms caused by Fusarium spp
Autor:
Włodzimierz Zagórski-Ostoja, M.C. Palacios, B. Flis, Zenon Zduńczyk, Józef Fornal, M. Flis, S. Frejnagel
Publikováno v:
Food Control. 16:761-766
In experiments on rats, nutritional properties of a diet with high content (40%) of potato tubers obtained from conventional or genetically-modified potato were determined. The potato cultivar Irga was transformed with viral genome sequences in order
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.