Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"M.C. Lavoie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plasmid. 24:110-118
Here we present evidence that the cryptic 5.6-kb plasmid found in certain strains of Streptococcus mutans is not involved in mutacin production. This evidence comes from demonstrating similarities between a plasmid-less strain T8 and a group II plasm
Autor:
J.-F. Blais, M.C. Lavoie
Publikováno v:
Journal of dental research. 69(3)
Diet is recognized as one of the most important factors affecting the equilibrium of the oral bacterial flora. Studies related to dental caries development have focused mainly on the effect of carbohydrates. In the present work, using swabbing couple
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Sound and Vibration. 123:578-580
Publikováno v:
Journal of dental research. 66(1)
The proteolytic activities of 350 bacterial isolates from different sites (saliva, tongue, teeth, and mucosa) of the oral cavities of BALB/c mice were tested against different proteins found in saliva (immunoglobulins A, M, G, albumin, lysozyme, muci
Autor:
L. St-Amand, M.C. Lavoie
Publikováno v:
Journal of dental research. 67(12)
In the oral cavities of BALB/c mice, microbial population levels are regulated by multifactorial processes. Factors include the production of inhibitory substances and the exchange of genetic material. In this work, 371 isolates from different sites
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 21:365