Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"M.C. Bressan"'
Autor:
A. Francisco, S.P. Alves, P.V. Portugal, M.T. Dentinho, E. Jerónimo, S. Sengo, J. Almeida, M.C. Bressan, V.M.R. Pires, C.M. Alfaia, J.A.M. Prates, R.J.B. Bessa, J. Santos-Silva
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 4, Pp 872-881 (2018)
Meat from lambs finished with high-starch diets often contains low concentration of vaccenic (t11-18:1) and rumenic (c9,t11-18:2) acids and high concentration of t10-18:1. We hypothesized that replacing cereals by dehydrated citrus pulp (DCP) and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cf39f5f1da64cc99c0a90d84d6289ca
Autor:
P.B. Faria, V.S. Cantarelli, E.T. Fialho, A.M.B.G. Pinto, J.H. Faria, M.F.M. Rocha, M.C. Guerreiro, M.C. Bressan
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 67, Iss 2, Pp 535-546 (2015)
The aim of this work was to evaluate the effects of adding different levels of glycerin in the feeding on the lipid profile and cholesterol of the meat of finishing pigs. The experiment was arranged in a completely randomized design (CRD) with factor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae0a2826e1074757957d79e32c2cc114
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 64, Iss 2, Pp 479-487 (2012)
Neste trabalho, foram avaliadas as características físico-químicas e de composição centesimal da carne de frangos machos de três linhagens utilizadas para criação semi-intensiva: Redbro Cou Nu - Vermelho de Pescoço Pelado (Pescoço Pelado);
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a31d1a9f4554f2b98d628f9f73f444a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.