Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"M.C. Balebona"'
Autor:
Joana P. Firmino, Miguel Ángel Moriñigo, M.C. Balebona, Javier Polo, Carmen Rodríguez, Enric Gisbert, Silvana Teresa Tapia-Paniagua
Publikováno v:
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
The effect of spray‐dried porcine plasma (SDPP) on the intestinal histological organization and autochthonous microbiota composition was evaluated in Sparus aurata. Fish were fed a basal diet (51 g/kg protein, 17 g/kg fat, 20.6 MJ/kg gross energy)
Autor:
M. I. Sáez-Casado, Miguel Ángel Moriñigo, I. M. Cerezo-Ortega, Silvana Teresa Tapia-Paniagua, J. García-Márquez, Ignacio Ruiz-Jarabo, M.C. Balebona, D. E. Di Zeo-Sánchez
Publikováno v:
Sci Rep 11, 18779 (2021)
RODIN. Repositorio de Objetos de Docencia e Investigación de la Universidad de Cádiz
instname
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
E-Prints Complutense. Archivo Institucional de la UCM
Scientific Reports
RODIN. Repositorio de Objetos de Docencia e Investigación de la Universidad de Cádiz
instname
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-16 (2021)
E-Prints Complutense. Archivo Institucional de la UCM
Scientific Reports
The use of lysed microalgae in the diet of carnivorous fish can increase the bioavailability of proteins and bioactive compounds, such as unsaturated fatty acids or vitamins in the digestive tract. These are essential molecules for the proper physiol
Autor:
Marta Domínguez-Maqueda, Isabel M. Cerezo, Silvana Teresa Tapia-Paniagua, Miguel Ángel Moriñigo, M.C. Balebona, Inés García de la Banda, Xabier Moreno-Ventas
Publikováno v:
Microorganisms, Volume 9, Issue 4 (April 2021) 808
UCrea Repositorio Abierto de la Universidad de Cantabria
Universidad de Cantabria (UC)
Microorganisms
Microorganisms, Vol 9, Iss 808, p 808 (2021)
Volume 9
Issue 4
Pages: 808
UCrea Repositorio Abierto de la Universidad de Cantabria
Universidad de Cantabria (UC)
Microorganisms
Microorganisms, Vol 9, Iss 808, p 808 (2021)
Volume 9
Issue 4
Pages: 808
Concerns about safety, applicability and functionality associated with live probiotic cells have led to consideration of the use of non-viable microorganisms, known as paraprobiotics. The present study evaluated the effects of dietary administration
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c9716de46b359fc066889b2ed106473
http://hdl.handle.net/10902/21226
http://hdl.handle.net/10902/21226
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 1990, p 1990 (2020)
Aquaculture is considered one of the largest food production sectors in the world. Probiotics have long been considered as a beneficial tool in this industry since these microorganisms improve the welfare of different fish species by modulating sever
Autor:
Tomás F Martínez, A.J. Vizcaíno, V. Anguis, M.C. Balebona, C. Fernández-Díaz, Alba Galafat, Francisco Javier Alarcón, M.I. Sáez
Publikováno v:
riUAL. Repositorio Institucional de la Universidad de Almería
Universidad de Almería
Algal Research
Universidad de Almería
Algal Research
Macroalgae are a promising source of a vast variety of bioactive compounds with potential interest in aquaculture. In addition to their sustainable and renewable nature, numerous evidences have been reported pointing to positive effects on fish growt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4623ed650d847b284cd18bafd2140d76
http://hdl.handle.net/10835/8286
http://hdl.handle.net/10835/8286
Autor:
Alejandro Villasanta-Gonzalez, M.C. Balebona, Silvana Teresa Tapia-Paniagua, Juan Jurado, Miguel Ángel Moriñigo, Inés García de la Banda, María-José Prieto-Álamo
Publikováno v:
Fish & Shellfish Immunology. 77:350-363
Senegalese sole (Solea senegalensis) has been proposed as a high-potential species for aquaculture diversification in Southern Europe. It has been demonstrated that a proper feeding regimen during the first life stages influences larval growth and su
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.