Zobrazeno 1 - 10
of 163
pro vyhledávání: '"M.C. Alfaro"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 241:136-148
Nanoemulsions containing rosemary essential oil, a natural food preservative, were developed by the microfluidization technique and emulgels were formed by adding a fumed silica (Aerosil 200). The influence of homogenization pressure on droplet size
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:504
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Creep-recovery-creep tests to determine the yield stress of fluid gels containing gellan gum and Na+
Publikováno v:
Biochemical Engineering Journal. 114:257-261
In this work, combined creep-recovery-creep tests were designed to determine the yield stress and the inception of non-linear time-dependent rheological behaviour for fluid gels containing 0.2 wt% gellan gum and 0.22 M Na + as promoting cation of the