Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"M.B. Warpechowski"'
Autor:
K.M. Cardinal, M.S. Vieira, M.B. Warpechowski, P.K. Ziegelmann, L. Montagne, I. Andretta, A.M.L. Ribeiro
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 2, Pp 261-267 (2020)
One of the most debated topics in pig production is the need to study, understand and change the production system in order to improve nutrient efficiency, becoming more environmentally friendly. The nitrogen excretion has highly deleterious effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab6a4ff6e46a43c5a2d3e93d025f1cfc
Autor:
E.A. Oliveira, T.M. Bertol, A. Coldebela, J.I. Santos Filho, A.J. Scandolera, M.B. Warpechowski
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 67, Iss 6, Pp 1743-1750 (2015)
Recent genetic improvement has developed pigs with maximum potential for protein deposit at higher weights; however, their optimal slaughter weight still needs to be determined. The objective of the study was to evaluate live performance, carcass tra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/798fb20c784b4fd7bec2b547ac99ea44
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 67, Iss 4, Pp 1166-1174 (2015)
Meat quality and cut yield of pigs slaughtered between 100 and 150kg live weight were evaluated. Pigs (417 Agroceres PIC barrows and gilts) were fed a daily allowance of 2.8kg per head from 80kg until 100.71±0.85, 118.58±0.99, 134.07±1.18 or 143.9
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63171e2020ca49a5b142275f63404924
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.B. Warpechowski, D.A. Silva
Publikováno v:
Archives of Veterinary Science. 11
The cation exchange capacity (CTC) of neutral detergent fiber (FDN) from samples of rye grass (Az) and lucerne (AL) hays, corn (Mi), soybean meal (FS) and wheat bran (FT) was evaluated by the original method developed by McBURNEY et al . (1983) and b
Autor:
M.B. Warpechowski, M.L.S. Ciocca
Publikováno v:
Archives of Veterinary Science. 11
As propriedades de capacidade de troca cationica (CTC), acidez titulavel (AT) e capacidade de hidratacao (CH) foram determinadas na fibra em detergente neutro de amostras de milho (M), farelo de soja (FS), palha de trigo (PT), de 0,65M+0,35FS (MFS) e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.