Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"M.B. Overchenko"'
Publikováno v:
http://eng.biomos.ru/conference/articles.htm. 1:320-322
Comparative studies of biotechnological methods for obtaining fermented products based on the conversion of soy raw materials with a selected complex of endogenous enzymes and using a selected strain of Aspergillus oryzae - the producer of a complex
Publikováno v:
Scientific Works of North Caucasian Federal Scientific Center of Horticulture, Viticulture, Wine-making. 21:62-65
Autor:
Е.M. Serba, S.A. Grin, M.A. Frolova, A.I. Albulov, M.B. Overchenko, E.V. Serba, L.V. Rimareva
Publikováno v:
Veterinaria i kormlenie. :22-24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current issues in the beverage industry.
Publikováno v:
Aktualnye voprosy industrii napitkov.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.