Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"M.B. Linares"'
Autor:
M.B. Linares, H. Vergara
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 12, Pp 1763-1771 (2009)
In the present study, the effect of type of stunning (electrical v. gas) and the gas mixtures in a modified atmosphere (MA) packing system (MA-A: 30% CO2 + 70% O2; MA-B: 30% CO2 + 69.3% N2 + 0.7% CO; MA-C: 40% CO2 + 60% N2) on light lamb meat quality
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cde0ff030a7b4c41a32c356b901e5a70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 123:107182
Spiced edible gels and films were produced as part of a future technological strategy to improve the quality of pork from entire male by contributing to a decrease in boar taint and improving the texture of the meat. Each formulation, two types of hy
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 67:213-216
Como consecuencia de los cambios en la normativa europea sobre bienestar animal, en un futuro próximo la industria porcina podría afrontar la prohibición de la castración de lechones machos, lo que implicaría un riesgo medio o alto de obtener ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat science. 169
The production of entire male pigs is an alternative to surgical castration. However, boar taint may be present in the meat of entire male animals. The aim of the present paper was to investigate the acceptability and sensory properties of chorizo, e
Autor:
Ma Dolores Garrido, Beatriz Martínez, Begoña Rubio, M.B. Linares, Ceferina Viera, Macarena Egea, Francesc Borrisser-Pairó
Publikováno v:
Meat Science. 122:60-67
This study represents a proposal for training sensory panels in androstenone (AND) perception in meat and meat products. The procedure consists of four main parts: (1) selection and training of a sensory panel (11 panelists) using standards with Vase