Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"M.B. Iglesias"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 34, Iss , Pp 453-460 (2017)
Several foods are carriers of probiotic bacteria. Most species of the genus Lactobacillus are probiotics and common inhabitants of the human gastrointestinal tract. It is known that they contribute to the health of gastrointestinal tract, but at the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6ab9e028f854bc78999609b0b22536a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lucía Plaza, Maribel Abadias, Ingrid Aguiló-Aguayo, M.B. Iglesias, Lorena Zudaire, Inmaculada Viñas
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 98:4978-4987
Biological preservation with probiotic bacteria has arisen as an alternative to control the growth of foodborne pathogens on food. The objective of this work was to evaluate the effect of postharvest calcium application and biopreservation with Lacto
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 81:243-249
The use of probiotics as biopreservation agents of foodborne pathogens in food is becoming increasingly known. The aim of this work was to investigate the effectiveness of Lactobacillus rhamnosus GG (L. rham. GG) and Lactobacillus acidophilus LA-5 (L
Autor:
María L. López, Inmaculada Viñas, Lorena Zudaire, Gemma Echeverría, M.B. Iglesias, Maribel Abadias
Publikováno v:
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
The application of microorganisms to control the growth of foodborne pathogens is an alternative to the use of chemical additives. In this work, Pseudomonas graminis CPA-7 was tested as a biocontrol agent against Salmonella enterica and Listeria mono
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e92da97af57f8b637b3e3c879e09a08a
http://hdl.handle.net/20.500.12327/77
http://hdl.handle.net/20.500.12327/77
Publikováno v:
Repositorio Abierto de la UdL
Universitad de Lleida
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Universitad de Lleida
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
In recent years, the consumption of minimally processed fruit has increased. However, unfortunately, these products could be an appropriate vehicle for the transmission of foodborne pathogens. In this study, the antagonistic capacity of the probiotic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::91c8f7e038a02024f7255397322775fe
http://hdl.handle.net/10459.1/65278
http://hdl.handle.net/10459.1/65278
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food microbiology. 70
Pseudomonas graminis CPA-7 has been reported to control foodborne pathogens on fresh-cut apple, peach and melon. The first aim of this study was to assess its antagonistic activity against Salmonella spp. and L. monocytogenes on fresh-cut pear. CPA-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.