Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"M.B. Egan"'
Publikováno v:
Health Education Journal. 67:110-120
Objective A nationwide survey of teachers investigated the teaching of food hygiene in UK secondary schools. Previous studies have focused on effective strategies in consumer food hygiene training but there is little research focusing on school-based
Autor:
Margaret Lumbers, Anita Eves, M.B. Egan, Moira Dean, Martin R. Adams, S.M. Grubb, Monique M. Raats
Publikováno v:
Food Control. 18:1180-1190
This review summarises the methods and results of studies conducted worldwide on the effectiveness of food safety and food hygiene training in the commercial sector of the food industry. In particular it focuses on those studies that have tried to ev
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. 31:349-353
Food composition data are essential for a wide variety of activities, including public health nutrition, research, food labelling and government policy. Food composition data play a particularly important role in four sectors in Europe, namely health
The UK national food composition tables provide reasonable coverage of primary produce and basic raw and cooked foods, but it is difficult for them to keep abreast of the fast moving processed and convenience food market. The food industry has an inh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e8c4da6635894e1925379808ab3f1a87
https://surrey.eprints-hosting.org/763178/
https://surrey.eprints-hosting.org/763178/
Publikováno v:
European journal of clinical nutrition. 61(7)
Objective: To examine the role of food composition data in Europe in four sectors, namely health, trade regulation and legislation, agriculture and the environment. Results: The need for further harmonization of data across Europe is clearly identifi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.