Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"M.A.I. Schutyser"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids, 126
Food Hydrocolloids 126 (2022)
Food Hydrocolloids 126 (2022)
We have studied the rheological behaviour of concentrated maltodextrins varying in dextrose equivalence value (DE) over a range of temperatures (≤70 °C) and concentrations (≥62% (w/w) solids) using small amplitude oscillatory experiments. Rheolo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a484a4bd5c88ba3a50dde849836eb775
https://research.wur.nl/en/publications/rheological-behaviour-of-concentrated-maltodextrins-describes-ski
https://research.wur.nl/en/publications/rheological-behaviour-of-concentrated-maltodextrins-describes-ski
Publikováno v:
Journal of Food Engineering 334 (2022)
Journal of Food Engineering, 334
Journal of Food Engineering, 334
Milling is a critical step to prepare plant-based food ingredients by dry fractionation. It should provide a dispersible flour of finely milled particles composed of different cellular substructures. Especially, for raw materials with higher oil cont
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::69fb38901e283343e8762c73f7736b4b
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-oil-content-on-pin-milling-of-soybean
https://research.wur.nl/en/publications/effect-of-oil-content-on-pin-milling-of-soybean
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.