Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"M.A.A.P. da Silva"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Domingos Fabiano de Santana Souza, M.A.A.P. da Silva, T.V. Oliveira, Maria Lúcia Nunes, Jorge Roberto Pimentel, Narendra Narain
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :251-254
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 33:101-109
Soymilk supplemented with 2% sucrose was inoculated with a mixture of Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis and Lactobacillus acidophilus. The fermentation was monitored by pH as a function of time. This sample was used as a basis for th
Publikováno v:
Journal of Food Science. 68:302-306
The use of plastic packaging for oils permits exposure to light, increasing oxidation. The goal of this work was to maximize sensory stability of soybean oil packaged in PET bottles. A central composite design was used to combine different levels of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.