Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"M.A. Sfredo"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 79:905-912
This paper interprets the experimentally measured residence time distribution of coffee berries on a vibrated tray dryer with recycle by means of the dispersion coefficients and the Peclet number. Drying was carried out on a vibrated tray dryer opera
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 70:15-25
This work presents batch drying of coffee cherries on vibrated trays and in a fixed bed drier. The amplitude and the frequency of vibration were: Ax = 0.211 × 10−3 and Ay = 0.945 × 10−3 m; 60 Hz. The equipment consists of a vertical drying tunn
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 26:207-222
A vibrated tray dryer was tested for drying coffee bem‘es. It consists of a vertical chamber (0.33 m x 0.18 m 1.30 m) provided with four trays. The trays are supported by a vibrated shaft. Erperimental tests were cam‘ed out at a vibration amplitu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.