Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"M.A. Satter"'
Publikováno v:
Information Processing in Agriculture, Vol 4, Iss 4, Pp 275-282 (2017)
Facilitating non-contact measurement, a computer-imaging system was devised and evaluated to predict the chlorophyll content in potato leaves. A charge-coupled device (CCD) camera paired with two optical filters and light chamber was used to acquire
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4adf4500563e41d3ace1a06bb8192cd0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.A. Satter, N. Abedin, S.A. Jabin, M.F. Islam, N. Hossain, A. Ahsan, A.K. Sarkar, M.R. Linkon, J.A. Farhana
Publikováno v:
Food Research. 5:417-425
Safe and good quality food products are essential to minimize human health risks and to facilitate business. The objective of this study was to assess the nutritional quality and defects of bread produced in Bangladesh. A total of sixty different typ
An experiment was conducted to evaluate growth performances and production of bio-fuel of Spirulina platensis (Gomont), and bio-oxygen and bio-electricity of culture media in supernatant of three different amount of digested poultry waste (DPW), and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::dae27b5bbf2543f6a91f3ded3bf52a88
https://zenodo.org/record/4707109
https://zenodo.org/record/4707109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.