Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.A. Ruiz-Bellido"'
Autor:
M.A. Ruiz-Bellido, V. Romero-Gil, P. García-García, F. Rodríguez-Gómez, F.N. Arroyo-López, A. Garrido-Fernández
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 9, Iss C, Pp 401-412 (2016)
This article refers to the paper “Assessment of table olive fermentation by functional data analysis” (Ruiz-Bellido et al., 2016) [1]. The dataset include pH, titratable acidity, yeast count and area values obtained during fermentation process (3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebb817246b144bbea6482866fed6fe37
Autor:
Antonio Garrido-Fernández, M.A. Ruiz-Bellido, Francisco Noé Arroyo-López, Pedro García-García, Francisco Rodríguez-Gómez, Verónica Romero-Gil
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 9, Iss C, Pp 401-412 (2016)
Data in Brief
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Data in Brief
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
12 Páginas; 6 Tablas; 8 Figuras
This article refers to the paper “Assessment of table olive fermentation by functional data analysis” (Ruiz-Bellido et al., 2016) [1]. The dataset include pH, titratable acidity, yeast count and area values o
This article refers to the paper “Assessment of table olive fermentation by functional data analysis” (Ruiz-Bellido et al., 2016) [1]. The dataset include pH, titratable acidity, yeast count and area values o
Autor:
Pedro García-García, M.A. Ruiz-Bellido, Verónica Romero-Gil, Francisco Noé Arroyo-López, Antonio Garrido-Fernández, Francisco Rodríguez-Gómez
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
41 Páginas; 2 Tablas; 5 Tablas suplementarias; 5 Figuras
For the first time, functional data analysis (FDA) was used to assess the effects of different treatments on Protection Denomination of Origin Aloreña de Málaga table olive fermentation
For the first time, functional data analysis (FDA) was used to assess the effects of different treatments on Protection Denomination of Origin Aloreña de Málaga table olive fermentation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e2831a643f8f3db54bed4e24ffb4168
http://hdl.handle.net/10261/139226
http://hdl.handle.net/10261/139226
Autor:
Miguel Montes-Borrego, Eduardo Medina, Blanca B. Landa, Francisco Noé Arroyo-López, Francisco Rodríguez-Gómez, Verónica Romero-Gil, M.A. Ruiz-Bellido
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
This study uses an ¿omics¿ approach to evaluate the bacterial biodiversity changes during fermentation process of natural green cracked Aloreña de Málaga table olives, from raw material to fermented fruit. For this purpose, two industries separat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::56e6c08987fb6cfe2f371e539d88c3bf
http://hdl.handle.net/10261/149909
http://hdl.handle.net/10261/149909
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.