Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"M.A. Ottenhof"'
Publikováno v:
Vibrational Spectroscopy. 40:10-19
Outer-product analysis (OPA) is a method which makes it possible to emphasise co-evolutions of spectral regions in signals obtained for two different domains or even for the same domain. The calculation of the outer-product (OP) matrix, which links t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymer Composites; Feb2007, Vol. 28 Issue 1, p89-97, 9p
Autor:
Alistair M. Stephen, Glyn O. Phillips
Comprehensive in scope, Food Polysaccharides and Their Applications, Second Edition explains the production aspects and the chemical and physical properties of the main classes of polysaccharaides consumed as food, highlighting their nutritional valu
The term magnetic resonance covers a wide range of techniques, spectroscopy, relaxation and imaging. In turn, these areas are evolving and leading to various new applications of NMR and ESR in food science and nutrition. From assessment of meat quali