Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"M.A. Naziruddin"'
Autor:
M.A. Naziruddin, M. Jawaid, Rob Elais, M. Sanny, Hassan Fouad, N.L. Yusof, N.A. Abdul-Mutalib
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 35, Iss 5, Pp 102700- (2023)
Objectives: The objective of this study was first to perform the supercritical fluid extraction (SFE) and encapsulationof torch ginger (Etlingera elatior) inflorescences into a functional powder. Second objective was to evaluate the powder’s charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/592322dd5f8c4118bc28746cbd03d881
Publikováno v:
Food Control. 148:109612
Publikováno v:
Biomass Conversion and Biorefinery.
Sage is a widely used herbal ingredient rich in bioactive compounds suitable for various applications. This study compared encapsulated Salvia officinalis L. powders derived from extracts obtained by supercritical fluid extraction (SESP) and hydro-di
Autor:
M.A. Naziruddin, L.K. Kian, M. Jawaid, N. Aziman, N.L. Yusof, N.A. Abdul-Mutalib, M. Sanny, Hassan Fouad, O.A. Tverezovskaya
Publikováno v:
The Journal of Supercritical Fluids. 184:105571
Autor:
M.F. Ahmad, N.A. Abdul-Mutalib, Mohammad Jawaid, A. Alzahari, M.A. Naziruddin, Noor Liyana Yusof, Maimunah Sanny
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life. 29:100685
The advent of food contact material made from oil palm empty fruit bunch (EFB) fiber serves as a biodegradable alternative to petrochemical-based materials. This material needs to be tested according to strict regulations for its compliance as a food
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.A. Naziruddin, Selamat Jinap, K. Nurulhuda, Rabiha Sulaiman, S. Abdul Halim Lim, Maimunah Sanny
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life. 23:100461
The objective of this study was first to determine the effects of fat content on migration of styrene monomer from general-purpose polystyrene (GPPS) into selected Malaysian fatty dishes and beverage. The second objective was to determine whether the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.