Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"M.A. García-Alvarado"'
Autor:
J. Carrillo-Ahumada, C. Nolasco-Hipólito, G. Reynoso-Meza, I.I. Ruiz-López, M.A. García-Alvarado
Publikováno v:
ISA Transactions.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Iberoamericana de Automática e Informática Industrial RIAI, Vol 12, Iss 2, Pp 177-188 (2015)
The tuning of Pareto-optimal robust controllers was applied to improve the performance of a helicopter with two-degrees-of-freedom with a linear control algorithm. The tuning procedure is based on the simultaneous minimization of the integral of squa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/269a8c8f526346afbf81a0c45c721ea3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
U.R. Marin-Castro, D. Pallet, M.A. García-Alvarado, M.A. Vargas-Ortiz, M.A. Salgado-Cervantes, A. Servent
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 77:102969
Autor:
Jose Benedito, I. Paniagua-Martínez, M.A. García-Alvarado, R.I. Castillo-Zamudio, V. Larrea, C. Ortuño-Cases
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] The aim of this study was to analyze the application of supercritical carbon dioxide combined with high-power ultrasound (SC-CO2 + HPU) and the use of a saline solution (SS; 0.85% NaCl) on the microbial inactivation and the quality of dry-cured
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dade14bc35f913ee42157505d91acd94
http://hdl.handle.net/10251/184435
http://hdl.handle.net/10251/184435
Autor:
K. Arguelles-Peña, E.J. Cortes-Avendaño, E. Torres-Ramon, A.A. Acosta-Osorio, M.A. Salgado-Cervantes, G.C. Rodríguez-Jimenes, M.A. García-Alvarado
Publikováno v:
The Journal of Supercritical Fluids. 181:105513
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Supercritical carbon dioxide inactivation technology represents a promising nonthermal processing method, as it causes minimum impact on the nutritional food properties. The aim of this study was to analyze the combined effect of supercritical c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.