Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M.A. Bulgarelli"'
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 40:1774-1783
A trained descriptive analysis panel evaluated raw and cooked sensory attributes for both fresh and frozen commercially available shrimp. While significant differences in sensory attributes existed among the type of frozen shrimp evaluated (Georgia w
Autor:
L. R. Beuchat, M.A. Bulgarelli
Publikováno v:
Journal of Food Science. 55:146-150
The influence of indigenous microorganisms on several functional properties of cowpea (Vigna unguiculata) paste was investigated. Six formulas [with and without onion, salt and pepper; inoculated (indigenous microflora) and uninoculated] were prepare
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.