Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"M.A. Aguinaga"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 11, Pp 1786-1795 (2016)
A total of 16 pure-bred Iberian (IB) sows, all of them suckling six piglets, were used, eight of them in each of the two consecutive trials (1 and 2). Daily milk yield and composition were determined weekly over a 34-day lactation period. Within each
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af6dcf2a33d84585a67de7e87aa2045f
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 5, Pp 714-720 (2014)
Piglet body composition at weaning could be a determinant for pig’s viability and may be influenced by factors such as the nutritional management followed during suckling. An experiment was conducted to study whether intermittent suckling (IS) affe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2d61af3aa23400e832ee259344e9992
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:427-428
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 9, Pp 1390-1397 (2011)
Sixteen purebred Iberian (IB) sows were used in two consecutive trials to determine the efficiency of conversion of sow's milk into piglet body weight (BW) gain and the relationship between milk protein and body protein retention and between milk ene
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5280916841744dc1a4b7f2f5f6b92f50
Autor:
R. Nieto, M.A. Aguinaga, L. Lara, R. Barea, R. García-Valverde, P. Palma-Granados, J.A. Conde-Aguilera, J.F. Aguilera
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia. 67:75-79
En este trabajo de revisión describimos los resultados obtenidos en una serie de experimentos realizados con el objetivo de evaluar la utilización de la proteína dietética por el cerdo Ibérico en distintas fases de su ciclo productivo. Se descri
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manfred Mielenz, C.T. Schäff, Elke Albrecht, Gerd Nürnberg, Monika Röntgen, M.A. Aguinaga Casañas, B. Kuhla, Harald M. Hammon
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 100:3287-3292
Free fatty acid receptors (FFAR) play significant roles in various physiological processes, including energy metabolism, through interaction with their ligands, fatty acids. To determine whether the receptors FFAR1 and FFAR2 are involved in the regul
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.