Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"M.A Gerritzen"'
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 9, Pp 1457-1465 (2016)
European legislation states that after stunning regular checks should be performed to guarantee animals are unconscious between the end of the stunning process and death. When animals are killed without prior stunning these checks should be performed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14d1ab5962f2476eac32c6c99023c08e
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 2, Pp 320-330 (2015)
Assessing unconsciousness is important to safeguard animal welfare shortly after stunning at the slaughter plant. Indicators that can be visually evaluated are most often used when assessing unconsciousness, as they can be easily applied in slaughter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea8d1606257641dba4015068580ceb1c
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 11, Pp 1849-1857 (2013)
Transport of animals is a stressful procedure often resulting in significant losses for the slaughter plant. This study aimed to determine whether or not pigs would benefit from a loading density (low density (LD)) (179 kg/m2) below the normal EU sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be0f605aaa57431290f371dca58e3e2b
Publikováno v:
Animal, Vol 2, Iss 11, Pp 1666-1673 (2008)
It has become common practice in pig fattening production systems to castrate young boar piglets without the use of anaesthesia. In this study, we examined whether or not CO2 gas is capable of inducing an acceptable anaesthetic state during which cas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7762d61e2254bfcba9b6410ae400741
Uit recente controles van de NVWA op transporten van kalveren onder de 2 maanden over lange afstand komt naar voren dat deze niet voldoen aan de vereisten zoals gesteld in Verordening (EG) Nr. 1/2005 inzake de bescherming van dieren tijdens transport
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eda9bea2568866614279971399956226
https://research.wur.nl/en/publications/fysiologische-en-ethologische-behoeften-van-niet-gespeende-kalver
https://research.wur.nl/en/publications/fysiologische-en-ethologische-behoeften-van-niet-gespeende-kalver
Autor:
Nicolaas (Klaas) M. Faber, G.H. Geesink, R.W. Kranen, R. Frankhuizen, H.W Vedder, M.A Gerritzen, F.H. Schreutelkamp
Publikováno v:
Meat Science 65 (2003) 1
Meat Science, 65(1), 661-668
Meat Science, 65(1), 661-668
Near infrared spectroscopy (NIRS) is one of the most promising techniques for large-scale meat quality evaluation. We investigated the potential of NIRS-based models to predict drip loss and shear force of pork samples. Near infrared reflectance spec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.