Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M.-P. Béague"'
Autor:
A. Diestre, A.J. Kempster, Garmt Dijksterhuis, K.R. Matthews, Rolf Claus, D.B. Homer, P. Walstra, H. Agerhem, Ulrike Weiler, P. Punter, Marina Gispert, K. Fischer, G.L. Cook, M.-P. Béague, G. von Seth, C. Claudi-Magnussen, M. Font i Furnols, Eva Tornberg, M.A. Oliver, Patrick Chevillon, H. Leask, F. Siret, Michel Bonneau
Publikováno v:
Meat Science, 54(3), 285-295
Meat Science 54 (2000) 3
Scopus-Elsevier
Meat Science 54 (2000) 3
Scopus-Elsevier
An international study has been conducted in order to determine the respective contributions of androstenone and skatole to boar taint and their possible variations according to production systems and consumer populations. The presentation of the stu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D.B. Homer, K. Fischer, M. Font i Furnols, C. Claudi-Magnussen, A.J. Kempster, H. Leask, P. Punter, M.-P. Béague, K.R. Matthews, H. Agerhem, Michel Bonneau, Marina Gispert, F. Siret
Publikováno v:
Europe PubMed Central
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
There has long been debate over the relative importance for consumer acceptability of androstenone and skatole. The objective of this study was to investigate consumer reaction to pig meat of varying levels of androstenone and skatole in seven member
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bb8c01cbaa94aef83d0b044f34666e12
http://europepmc.org/abstract/med/22060697
http://europepmc.org/abstract/med/22060697
Autor:
F. Siret, D.B. Homer, Michel Bonneau, B. Engel, C. Claudi-Magnussen, Garmt Dijksterhuis, M.A. Oliver, M. Font i Furnols, H. Agerhem, M.-P. Béague, P. Walstra, K. Fischer
Publikováno v:
CIÊNCIAVITAE
Scopus-Elsevier
Meat Science 54 (2000)
Meat Science, 54, 261-269
Europe PubMed Central
Scopus-Elsevier
Meat Science 54 (2000)
Meat Science, 54, 261-269
Europe PubMed Central
The aim of the present study (part of an EU AIR programme on boar taint) was to make objective the perception of boar taint in entire male pork, and to relate the perception to skatole and androstenone levels. Trained analytical sensory panels in sev
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2ae17c1f295969ba839caee0a3e5e52c
http://europepmc.org/abstract/med/22060696
http://europepmc.org/abstract/med/22060696
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.